Google Analytics

Door Google Analytics te koppelen aan jouw website krijg je meer inzicht in de hoeveelheid bezoekers en waar deze vandaan komen. Een mooi startpunt vaak voor online marketing optimalisaties. Als je weet hoeveel bezoekers je hebt dan kan je op basis hiervan een groei-ambitie bepalen. 

Google Analytics

Welke onderdelen bevat het koppelen van Google Analytics?

We plannen eerst een kort kennismakingsgesprek in waarbij eerste data, zoals inlog, worden uitgewisseld. Er is ook tijd en ruimte om meer uitleg te krijgen over wat je aan Google Analytics hebt. Google Analytics is namelijk erg uitgebreid en we lopen even kort door alle opties heen. Mocht je extra specifieke wensen hebben welke wellicht meer werk opleveren zoals specifieke codes per pagina’s dan zullen we dit direct laten weten.

Vervolgens voeren we de koppeling uit en berichten we je via de e-mail als dit is volbracht.

Wat levert het koppelen van Google Analytics op?

Alles begint met inzicht. Door Google Analytics te koppelen aan jouw website weet je hoeveel bezoekers je krijgt. Ook geeft de tool informatie over hoelang en welke pagina’s veel bezocht worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je website al goed gevonden wordt, maar dat de klant niet aankoopt. Dan zit je probleem in de structuur op je website, of in de content. Als je meer bezoekers op je website wil, starten we het traject altijd met het toevoegen van Google Analytics om resultaat te kunnen meten.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Google Dashboard

Het Google Dashboard geeft een mooi overzicht in alle data die door Google Analytics wordt gegenereerd. Een mooi overzicht om te delen in de salesmeeting.

Online Marketing advies

Na dit advies kan je direct met focus acties doorvoeren op je website om zo snel mogelijk resultaat te boeken. Het uitvoeren van de acties uit dit advies kan ik ook voor je oppakken.

Google Advertising

Wil je naast je optimalisaties voor betere posities ook laagdrempelig adverteren? Dan kan ik dit voor je organiseren. Hierdoor heb je sneller meer bezoekers op je website.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden analyse

Je ontvangt per branche 20 zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website wordt je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.