Online Marketing Advies

Het Online Marketing Advies is onze meest complete dienst. Een mooi startpunt.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar je in de online wereld het beste op kan focussen is dit een mooie dienst om daar inzicht in te krijgen. Het advies loopt stap voor stap alle onderdelen door welke helpen bij het beter vindbaar worden. 

Online Marketing advies

Wat is een Online Marketing Advies?

Een online marketing advies bekijkt je gehele marketing activiteiten online en geeft advies hoe je deze kan optimaliseren. Het doel is om meetbaar meer potentiële klanten met jouw merk in aanmerking te brengen. Denk aan optimalisaties voor je website, social media en advertenties. De optimalisaties zijn vervolgens meetbaar in Google Analytics waar je de bezoekers van je website kan meten.

Welke onderdelen bevat het Online Marketing Advies? 

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen het startpunt en het gewenste eindresultaat. Het is ook een fijn moment om extra data uit te wisselen zoals productlijsten welke helpen bij het uitvoeren van een analyse uitvoeren. We plannen direct een afspraak voor het adviesgesprek. Bij het adviesgesprek bespreken we de analyse en het advies en komen verschillende onderdelen voorbij zoals website optimalisatie, zoekwoordsuggesties, en links op externe websites. Je krijgt een prognose van hoeveel extra bezoekers we verwachten na de uitvoering.

De uitvoering van het advies kan jezelf doen of ik kan dit voor jullie doen. Ik kan de opdracht uitvoeren en hiervoor zal het advies een vrijblijvende offerte bevatten. Na de uitvoering evalueer ik of we het resultaat behaald hebben en mogelijke vervolgstappen.

  • Kennismakingsgesprek
  • Adviesgesprek
  • Uitvoering advies door ons of door de klant. De vrijblijvende offerte zal in het advies verwerkt zijn.
  • Evaluatie +/- 3 maanden na uitvoering

 

Wat levert het Online Marketing Advies op?

Na het adviesgesprek weet je hoe Google werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je website beter gevonden wordt. Na het advies volgt de uitvoering waarbij wij naar wens kunnen helpen.

Prijzen Online Marketing Advies*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Website 1 branche

8 uur

€ 680

€ 822,80

Website 2 branches

16 uur

€ 1.360

€ 1.645,60

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Online Marketeer

Je online vindbaarheid boosten? Na afstemming van de opdracht ga ik direct aan de slag om zo snel mogelijk resultaat te boeken. 

Training online marketing

Wat is er mooier dan kennis overdragen, zodat je team zelfstandig voor een optimaal vindbare website kan zorgen.

Content strategie

Content het is een breed begrip van afbeeldingen tot titels tot reviews. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt. We bepalen samen de focus en maken een advies.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden analyse

Je ontvangt per branche minimaal 30 zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.