Over VOS Online Marketing Advies

Wie zit er achter de oprichting van Vos Online Marketing Advies? Hier vindt je meer informatie over de oprichting en drijfveren van Annelies Vos, eigenaresse van Vos Online Marketing Advies. 

Mijn naam is Annelies Vos, eigenaresse van Vos Online Marketing Advies en ik kijk ernaar uit om jou te helpen je website te optimaliseren zodat je meer klanten krijgt online.

Omdat de wereld snel verandert en het niet haalbaar is om je op al deze zaken te focussen, streef ik ernaar dat ieder zijn passie kan blijven uitvoeren. Een bakker moet brood bakken en een online marketing specialist helpt je om een website optimaal vindbaar te maken. Zo kan iedereen maximaal in zijn flow zijn en hoef je geen alleskunner te zijn. Zo kan je efficienter werken. Mijn drive zit in mensen helpen, het is vandaag de dag ondoenlijk om alle expertise om optimaal te ondernemen zelf te bezitten. Ik zie het als mijn missie om je organisatie te ondersteunen in online marketing met als concreet doel: online groei.

Over mij, Annelies

Vrolijk en enthousiast met een heel groot hart voor mens en dier. Sinds 2016 ben ik moeder en inmiddels heb ik met mijn man een gezin van drie kinderen en één kat. Ik ben opgevoed op een boerderij waar ik heb leren aanpakken en mijn liefde voor dieren is aangewakkerd. De afgelopen 7 jaar heb ik als online marketeer voor de dierenwinkel van bol.com gewerkt waarbij een jaarlijkse groei van 40% normaal was! Mijn liefde voor dieren blijft, net als mijn liefde voor online marketing. Verder word ik erg blij van data, omdat het duidelijkheid geeft, dit heeft vast te maken met mijn controledrift.

Onderzoek
creatief
samenwerken
resultaat
Duidelijk
korte lijnen

Wat kan Vos Online Marketing concreet voor je organisatie betekenen?

Ik voorzie in Online Marketing Advies. Hierbij staan jouw wensen centraal en met maatwerk zal een gepaste oplossing worden geleverd.

In het toepassen van een oplossing kun je bij ons alle kanten op. Mocht je alleen willen weten hoe goed je vindbaar bent voor belangrijke zoekwoorden voor jouw branche, dan kan een Zoekwoorden Onderzoek al veel voor je betekenen. Wil je weten of je website goed is opgebouwd? Denk bijvoorbeeld aan hoe je zoekbalk en navigatie zijn ingedeeld en of daar de juiste woorden voor zijn gekozen. Dan kan je kiezen voor het Klantreis advies. Wil je advies of hulp bij het optimaliseren van je content? Dan is de dienst Content Strategie iets voor jouw bedrijf.  Wil je, je team bij laten scholen op online marketing dan heb ik een mooie Training Online Marketing.

We houden van inzicht door gebruik van data. Google heeft een aantal diensten, waarvan enkele gratis, die hierin ondersteunen. Ik kan deze diensten aan je website koppelen en optimaliseren. 

Weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact op via Plan Afspraak en dan bespreken we samen waar behoefte aan is. 

Samenwerkingen

Bij veel opdrachten werk ik samen met designer bureaus en ik heb bepaalde software aangeschaft. Zo werk ik voor SEO met de uitgebreide Umbrellum tool. En werk ik o.a met Trello en Canva voor marketing kalenders. 

Daarnaast heb ik fijne samenwerkingen met RBee (website en design) en met Beeldfanaat (website en content ontwikkeling in beeld). 

Ook heb ik een breed netwerk met andere Freelance online marketeers. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.