Zoekwoorden Analyse

De zoekwoorden analyse geeft je inzicht in welke woorden de klant gebruikt in zijn reis naar jouw website. Als je deze termen gebruikt in je online marketing middelen dan ziet Google jouw autoriteit eerder en groeit je online zichtbaarheid.

Zoekwoorden analyse

Welke onderdelen bevat de zoekwoorden analyse?

Na een kort kennismakingsgesprek zullen we de branche onderzoeken en een zoektermen lijst van maar liefst 20 zoektermen opstellen. Met onze software kunnen we direct inzichtelijk maken hoe jullie website scoort op deze zoektermen. Als onderdeel van deze dienst ontvang je na 3 maanden een evaluatie of hier verbetering in zit.

Extra opties

  • Delen leaderboard. Dit is een lijst met de grootste partijen welke de meeste bezoekers binnen halen op de afgestemde zoekwoordenlijst
  • Meerdere evaluaties uitvoeren
  • Voor actuele woorden raden we aan deze dienst jaarlijks te herhalen

 

Wat levert de Zoekwoorden Analyse op?

Als je deze lijst consequent verwerkt op je website alsook in andere uitingen, is de kans groot dat je meer bezoekers ontvangt op je website, omdat je posities via Google verhogen.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Online Marketing advies

Dit marketing advies omvat alle online onderdelen welke bijdragen aan een hogere online vindbaarheid. Na de uitvoering van dit advies zal je website online beter gevonden worden.

Online Marketeer

Het Online Marketing Advies is niet direct op je website doorgevoerd. Als je zelf de capaciteit niet hebt, is het mogelijk om mij direct voor een aantal afgesproken uren ons in te huren, om alle uitvoerende taken uit te voeren.

Google My Business

 

Vos Online Marketing Advies neemt de inrichting van Google My Business van je over, zodat je beter gevonden wordt en je zelf kunt blijven focussen op de uitvoering van je bedrijf.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden analyse

Je ontvangt per branche 20 zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website wordt je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.