Zoekwoorden Onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek geeft je inzicht in welke woorden de klant gebruikt in zijn reis naar jouw website. Als je deze zoekwoorden gebruikt in je online marketing middelen dan ziet Google jouw autoriteit eerder en groeit je online zichtbaarheid.

Zoekwoorden analyse

Wat is een Zoekwoorden Onderzoek?

Bij een zoekwoorden onderzoek ofwel zoekwoorden analyse wordt er bekeken op welke termen er binnen een bepaalde branche zoekvolumes zitten. Deze zoekvolumes zijn per maand over heel Nederland. Deze data verschaft Google via SEO software zoals SEM rush of Google Adwords. Zo kan je als gebruiker van een merk jouw website beter vindbaar maken door deze zoekwoorden te gebruiken. Stel er wordt 1.100 keer gezocht op “zoekwoorden onderzoek” dan gebruik je deze term in je website optimalisatie en bijvoorbeeld als # op social media. Zo herkent Google jouw autoriteit op deze term en zal je eerder betere posities krijgen. Dit is een van de 250 onderdelen waar Google naar kijkt om te bepalen of je autoriteit krijgt.    

Welke onderdelen bevat het Zoekwoorden Onderzoek? 

Na een kort kennismakingsgesprek zullen we de branche onderzoeken en een zoekwoorden lijst van maar liefst 20 zoekwoorden opstellen. Met onze software kunnen we direct inzichtelijk maken hoe jullie website scoort op deze zoekwoorden. Als onderdeel van deze dienst ontvang je na 3 maanden een evaluatie of hier verbetering in zit.

Extra opties

  • Delen leaderboard. Dit is een lijst met de grootste partijen welke de meeste bezoekers binnen halen op de afgestemde zoekwoordenlijst
  • Meerdere evaluaties uitvoeren
  • Voor actuele zoekwoorden raden we aan deze dienst jaarlijks te herhalen

 

Wat levert het Zoekwoorden Onderzoek op?

Als je deze lijst consequent verwerkt op je website alsook in andere uitingen, draagt dat bij aan het krijgen van meer bezoekers op je website, omdat je posities via Google verhogen.

Is een Zoekwoorden Onderzoek altijd handig? 

Het kan voorkomen dat er geen woorden gevonden worden in de branche waarin jij werkzaam bent, bijvoorbeeld omdat je een nieuw product op de markt hebt gebracht. Dan zal een zoekwoorden onderzoek helaas niet veel opleveren, en zal je meer moeten inzetten op merk bekendheid. 

Prijzen Zoekwoorden Onderzoek*

Indicatie uren

Prijs excl. BTW

Prijs incl. BTW

Website 1 branche 20 zoektermen

4 uur

€ 300

€ 363

Website 2 branches 40 zoektermen

8 uur

€ 600

€ 726

*Alle prijzen zijn een indicatie op basis van ingeschatte uren. Alle diensten worden vooraf afgestemd en je ontvangt altijd een exactere urenindicatie op de opdracht ter ondertekening.

Anderen bekijken ook

Omdat je deze dienst hebt bekeken, worden deze diensten erbij aanbevolen.

Online Marketing advies

Dit marketing advies omvat alle online onderdelen welke bijdragen aan een hogere online vindbaarheid. Na de uitvoering van dit advies zal je website online beter gevonden worden.

Online Marketeer

Het Online Marketing Advies is niet direct op je website doorgevoerd. Als je zelf de capaciteit niet hebt, is het mogelijk om mij direct voor een aantal afgesproken uren ons in te huren, om alle uitvoerende taken uit te voeren.

Google My Business

 

Vos Online Marketing Advies neemt de inrichting van Google Mijn Bedrijf van je over, zodat je lokaal beter gevonden wordt en zelf kunt blijven focussen op de uitvoering van je bedrijf.

Populairste diensten Vos Online Marketing Advies

Bekijk hier de diensten waar het vaakst voor gekozen wordt.

Online Marketing advies

Focus in je online marketing strategie, na dit advies weet je waar je moet beginnen om het meeste resultaat te behalen.

Zoekwoorden analyse

Je ontvangt per branche minimaal 30 zoekwoorden welke je kan gebruiken in al je uitingen. Door de zoekwoorden te verwerken op je website word je website beter vindbaar.

Google Analytics

We koppelen de gratis dienst van Google, Google Analytics aan je website zodat je weet hoeveel bezoekers je hebt en waar ze vandaan komen.